Söker medryttare

 • Annonsid: 1384669
 • 19 dagar sedan
 • 285 Visningar
 • 7 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Om rätt person dyker upp söker jag medryttare till min Qesaco 1 dag i veckan och extra vid behov. Bussförbindelse finns med 800m promenad till stallet. Du skall vara 16 år eller äldre. Vi står 5 min ifrån säve, i närheten av stall gunnesby.

  Sace är en kille som alltid vill göra rätt, han älskar skogen och är väldigt pigg och glad ute.
  Han behöver komma ut och skritta i backar även om han tycker det är väldigt kul att springa fort, då han just nu saknar muskler. Galopp och trav är givetvis också okey, men han skall skrittas i alla backar.

  Sace är världens goaste och lugnaste individ. Han är väldigt nyfiken på ett positivt sätt när man rider ut. Kan bli lite tittig bland hus, med mördar-robbotgräsklippare! Men inte mer än så, utan brukar alltid gå på långa tyglar och lunka runt. Kan dock bli het i galoppen för det är så himla kul😝
  Det finns anlagda ridvägar så det går att rida i ur och skur. Tyvärr så blir det ju mörkt fortare såhär års, men jag vill att man ger sig ut ändå med pannlampa och reflexer. Dressyr eller hoppning kommer ej vara aktuellt för dig som medryttare i nuläget. Men ser ändå att du har lite skin på näsan och är orädd(en osäker ryttare smittar av sig på hästen). Ridningen ute skall vara kravlös.

  Lite smått om Sace så är han 15 år, varmblodstravare, 165cm hög, väldigt lätt i all hantering och ÄLSKAR allt som har med mat att göra! Han går på lösdrift så det är inga dagliga upg som att packa hö eller dylikt.

  Jag vill inte ha något betalt utan ser istället att du får sköta min mockning i lösdriften 1 gång i veckan och köpa nya morötter ibland om de börjar ta slut. Vi kommer komma överens om hur detta kommer se ut, eftersom mina mockdagar är fasta så kan det hända att du har Sace en annan dag än den dagen du skall mocka.

  Du behöver vara flexibel med dagar då den ena veckan inte är den andra lik och jag behöver då avlastning olika dagar. Vi kommer alltså komma överens om dag vecka till vecka. Jag är inte helt omöjlig jag heller så har du önskemål om dag eller vad som så skall det nog gå att lösa.

  First ad
  Kontakta annonsör

   Göteborg, Västra Götalands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (9)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad