Söker medryttarhäst

  • Annonsid: 1349176
  • en månad sedan
  • 28 Visningar
  • 0 Favoritmarkeringar
1 kr
Sammanfattning
  • Inriktning: Övrigt,Sällskap

Hej, jag är en tjej på 17 ( 18 i dec ) som gärna skulle uppskatta att få vara kring en häst och hjälpa till med den lite extra! Jag har gått i ridskola när jag var yngre och där lärde jag mig grunderna osv. Slutade dock efter 1 år då min storasyster blev fodervärld till 2 hästar där jag fick hjälpa till med ridningen samt skötseln. Jag är väldigt noggrann med hästar och vet vad jag gör. Jag vill gärna utvecklas mer och lära mig mer att skapa den speciella relationen mellan hästen och än själv. Jag har tid att vara i stallet när som helst och hur mycket som helst då jag verkligen aldrig tröttnar.
Den mesta anledningen till varför jag själv inte går i ridskola osv längre är för pengarna.
Just nu så hänger jag däremot i ett stall som är en ridskola 2/3 gånger i veckan där jag bara hjälper till sen händer det oftast 4 gånger i månaden att jag tar privatlektioner osv.
Hur hästen ser ut/färg/kön osv spelar absolut ingen roll så länge ni ger mig en blick om hur just eran häst fungerar vid ridning,skötsel och sånna saker.
Hör gärna av er om ni behöver någon som mig som kan vara till eran hjälp!:)
Sen jag kan tillägga oxå att jag har såklart inte körkort men jag jag har tillgång till bil av vänner och kille som alltid ställer upp så det funkar även från andra städer.

First ad
Kontakta annonsör

 Strängnäs, Södermanlands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Digitalt köpekontraktNy!
Färdigfyllt köpekontrakt med digital signering!
Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad