Söker medryttarhäst

  • Annonsid: 1340080
  • 3 månader sedan
  • 97 Visningar
  • 1 Favoritmarkeringar
Inget pris
Sammanfattning
  • Inriktning:
    Allround

Hej! Jag är en tjej på 19 år som söker en medryttarhäst, jag bor i Karlstad och ser helst att stallet är i närheten så att det är lätt att ta sig dit. Har körkort och tillgång till bil ifall de skulle behövas.
Jag har ridit sedan jag var 3 år och haft några uppehåll under den tiden. Jag har ridit på ridskola från att jag var 3 år till att jag var ungefär 14 år sedan tog jag en foderhäst men den såldes så jag fick inte ha kvar den. Efter det så skaffade jag mig en medryttarhäst som jag hade i 3 år som gick bort nyligen. Efter det hade jag en 10 årig medryttarhäst som jag red 1 gång i veckan men tyckte att det var för lite och att jag och hästen inte riktigt kom överens. Jag vill att hästen är en lugn häst som inte är för tittig men det gör inget om den hoppar till lite, gör inget om den gör några glädjeskutt då och då men eftersom att jag bara har ridit på hobbynivå ett tag så har jag inte den bästa balansen så behöver en häst som inte ställer sig på bakbenen när man rider eller i hanteringen heller.
Jag kan absolut betala en liten summa för att få rida.

Låter jag intressant är det bara att höra av dig! Eller om du har några frågor är det också bara att höra av sig!

First ad
Kontakta annonsör

 Karlstad, Värmlands län, Sverige


Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad