SÖKER medryttarhäst!

 • Annonsid: 1365746
 • 2 månader sedan
 • 100 Visningar
 • 1 Favoritmarkeringar
500 kr


  Mitt namn är Denise jag är 14 år. Jag vill gärna har en ny eller en till medryttarhäst! I dagsläget har jag en medryttarhäst som inte är så mycket för hoppningen/ markarbetet utan mer för dressyr och uteritter. Därför söker jag nu en ny kompis att sköta om.

  Jag är 162cm lång och väger ca 50kg. Jag har ridit på ridskola sen jag var 5 år och efter det har jag haft medryttarhäst till och från. Jag har inte tävlat. Jag bor i Bålsta och vill gärna ha en känslig, uppmärksam och mysig kompis (gör inget om hästen är pigg, het eller stark då jag är van vid det). Jag kan vara i stallet 2 -3dagar i veckan, en fördel är om man kan ta sig kommunalt då mamma endast kan vara med varannan vecka. Jag skulle se mig själv som ganska rutinerad och erfaren ryttare eftersom att jag ridit på ridskola och även haft flera olika medryttarhästar (bla fjordingar). Jag är van att longera.

  Jag känner att jag mest vill utvecklas inom hoppning då jag tycker det är roligast, men självklart inom dressyren också! Låter detta intressant får du/ni gärna höra av er här.

  First ad
  Kontakta annonsör

   Bålsta, Uppsala län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad