söker medryttarhäst

 • Annonsid: 1385012
 • en månad sedan
 • 57 Visningar
 • 0 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Hej! Jag heter lina jag är 21 år gammal, jag har nu fått tillbaka hästsuget men har inte riktigt ekonomin att äga en egen häst just nu. Så då letar jag en medryttarhäst. Är ca 155-160 cm lång samt väger ca 65-70kg så viktbärande c-ponny till storhäst funkar. Har körkort och tillgång till bil. bor i huskvarna och kan ta mig en bit utanför jönköping.

  Jag har ridit i ca 10-12 år, haft 2 ponnyer jag hyrt sedan köpte jag en unghäst (han var 2,5 när jag köpte han) sålde han som 5 åring pga intresset försvann och jag red på skolan (gick tenhultsnaturbruk inriktning häst) så det blev mycket häst ett tag. Under alla år (fram till 2014) så red jag på ridskola. Jag är van vid lite busigare hästar som kräver mer att man håller tillbaka dom, samt sega hästar man måste driva. Men nu vill jag komma igång med hästar igen, då det inte spelar mig någon roll om det är en skogsmulle som man tränar lite dressyr i skogen med eller en häst som går bana för det mesta. Har erfarenhet av både hoppning och dressyren. Utbildade min unghäst i dressyr samt hoppade som högst 110 på skolan.

  Jag är just nu sjukskriven och ingen ekonomi till att betala massa för att hjälpa till, men jag gör gärna stallgörat istället. Ser gärna att man får träna för tränare ibland.

  Mvh Lina Törnqvist

  First ad
  Kontakta annonsör

   Nässjö, Jönköpings län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (2)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad