SÖKER MEDRYTTARHÄST

 • Annonsid: 1425287
 • 4 månader sedan
 • 155 Visningar
 • 0 Favoritmarkeringar
Inget pris


  UMEÅ
  Hej, jag heter Ella och är 13år.
  Väger ca 40kg och är 165cm lång.
  Hej jag heter Ella och bor i Umeå, jag har ridit i 5år och känner att tiden på ridskolan börjar bli allt för liten och vill tillbringa mera tid med hästarna. Då har jag tagit beslutet om att jag vill söka medryttarhäst, jag kan göra allt från dom vanliga stallsysslorna såsom mocka, in o utsläpp, fodra osv till att rida och sköta om din fantastiska häst! :) Jag är en av dom duktiga på ridskolan och hoppar 1m - 110cm så om ni behöver en ryttare som har erfarenhet av hoppning dressyr, terräng osv så har ni kommit rätt. Även om jag är ung så har jag en erfarenhet av hästar som dom flesta andra i min ålder inte har! :) Jag vill gärna vara i stallet 1-3 ggr /v fast mer eller mindre går såklart också super bra! :) Eftersom min mobil är trasig så gör jag anonsen från datorn så om ni vill ha bilder/videos så tveka inte på att höra av dig!

  Om nu detta låter intressant tveka inte om att höra av dig om du har några frågor osv! Såklart finns bilder och videos att fås om ni nu vill det! :)
  Mvh // Ella

  First ad
  Kontakta annonsör

   Täfteå, Västerbottens län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad