Söker medryttarhäst!

 • Annonsid: 1445700
 • 3 månader sedan
 • 100 Visningar
 • 2 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Hej! Söker en medryttarhäst i Göteborgs området. Gärna en lite störrehäst då jag är rätt lång men väger lite. Har ridit sen jag var 12 men haft uppehåll ett tag nu pga jobb och skola. Men då jag har mycket tid över nu efter studenten så är hästabstinensen större än någonsing. Är mest hoppintresserad men nu vill jag bara komma ut i stallet med en varierad ridning och komma igång på nytt. Är väldigt nogrann och petig i stallet då jag vill göra allt så bra som möjligt är också öppen för att lära mig mer. Tar gärna lektioner för tränare/ägare för att lära känna hästen så bra som möjligt, och tävlingar är inte aktuellt för mig just nu men i framtiden är jag väldigt öppen för det.
  Kort info om mig: Fyller 20 nu i vinter, och jobbar nu deltid! Är 176cm lång och väger ca 56kg. Glad och positiv tjej som är arbetsvillig och framåt! Orädd och mjuk som ryttare. Ridit på bland annat Billdal och Råda ridklubb, på olika nivår bland annat hoppinriktining på båda klubbarna.
  Bor i Mölnlycke med min familj!
  Som sagt så söker jag gärna någon i Göteborgs området,har tillgång till bil så kollektivtrafik är inte ett måste. Självklart så hjälper jag till med diverse åtagande som fodring och mockning osv. Hjälper gärna till med andra åtaganden i stallet om så önskas! Har du hästen för mig? Tveka inte på att höra av dig! Ser framemot ett långvarit samarbete! Referens finns om så önskas! PS. hade inga bilder eller filmer på datorn tyvärr!
  Med vänlig hälsning Therese!

  First ad
  Kontakta annonsör

   Göteborg, Västra Götalands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad