Söker medryttarhäst

 • Annonsid: 1481327
 • 20 dagar sedan
 • 138 Visningar
 • 2 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Hej! Jag heter Jennifer, är 15 snart 16 år och väger ungefär 55kg och är ca 160cm lång.
  Jag bor i Bie utanför Katrineholm, så helst ska det vara relativt nära Katrineholm! ☺️
  Jag söker nu en ponny/häst att kunna rida oftare och utvecklas inom ridningen. Har gått på ridskola sen jag var ungefär 8 år och rider just nu på Björkviks Ponnyridskola i Bronsgruppen. Är medryttare på en islänning en dag i veckan också men där är det bara uteritter. Går även på Realgymnasiet i Norrköping med inrikting häst.
  Har alltså rutin och kunskaper att kunna ta hand om en häst själv och vara runt en häst, det var det jag sökte först, att bara skaffa rutin i att vara runt hästar mer.
  Men nu vill jag ta steget längre och kunna jobba mer på hästryggen och mer på banan, för att utvecklas i ridningen helt enkelt. Känner att jag har fastnat lite på ridskolan eftersom det bara är en dag i veckan. Skulle vara superkul att komma ut flera dagar. Tycker också om att köra, tömköra och longera även fast jag inte kan supermycket så det gör jag mer än gärna utöver ridningen.
  Är väldigt allround i ridningen och tycker det mesta är kul, är väl bäst på dressyr då det är det vi gör mest på ridskolan men tycker hoppning är väldigt kul och det är främst det jag vill bli bättre på.
  Hoppar inga jättehöjder utan jag nöjer mig med en bana/hinder på 70-80cm så det behöver absolut inte vara en jätterutinerad häst!
  Helst ska det ju vara en trygg och säker häst men tycker väldigt mycket om utmaningar så är det en lite grönare häst gör det inte något, jobbar helst med hästar åt det lite piggare hållet eller något mittemellan!
  Och just för att ekonomin inte finns till att skaffa egen eller skaffa foderhäst ska det allra allra helst inte kosta något, utan jag byter gärna ut kostnaderna mot jobb i stallet, vad som än behövs.
  Jag är en väldigt ansvarsfull och noggrann person så jag gör alltid det jag ska plus lite till och lite extra noggrant.
  Har filmer om det skulle vara intressant men dom skickar jag privat isåfall!
  Skicka gärna ett sms och kolla läget innan ni ringer så jag inte är upptagen så ringer jag upp! Ställ gärna frågor också om det skulle vara nått ni undrar över eller som jag vart otydlig med.

  Vänliga hälsningar
  Jennifer ☺️

  First ad
  Kontakta annonsör

    Södermanlands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad