Söker medryttarhäst!

  • Annonsid: 1484772
  • 13 dagar sedan
  • 55 Visningar
  • 1 Favoritmarkeringar
Inget pris

  • Inriktning:
    Hoppning, Allround

Hej!
Mitt namn är Alicia och jag är 20 år gammal. Jag är bosatt i Halmstad och söker nu en medryttarhäst i Halmstad eller lite utanför, Max 10-20 min utanför Halmstad. Jag är en hoppintresserad tjej som har ridit i 13 år utan pauser. Jag har även haft min egna foderhäst som va en före detta travare som jag successivt arbetade med dagligen! Jag har en stor passion för hästar och jag är väldigt ansvarsfull, egentligen tack vare hästarna!

Jag har gått avancerad hoppkurs på mickedala där jag utvecklades enormt mycket inom hoppningen, där gick jag i ca 2 år nyligen.

Jag söker nu en häst som är framåt i ridning och har sin ”egna motor” och som främst bjuder på hinder och som tycker att hoppningen är kul. Hästen får gärna vara runt 165-175 cm i mankhöjd då jag är 167 cm lång och väger ca 52-53 kg, jag har väldigt långa ben. Jag ser gärna att där finns en paddock på gården, eventuellt ett ridhus men absolut inget krav!

Jag har även körkort och tillgång till bil!

Att tävla är inget mål jag har just nu, absolut att åka på pay’n jumps men har inte grönt kort ännu men absolut något jag kan tänka mig i framtiden, bara för skojs skull!

Är det något mer du vill veta om mig så får du gärna höra av dig!☺️
Mvh Alicia Brink

First ad
Kontakta annonsör

 Halmstad, Hallands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad