Söker medryttarhäst

  • Annonsid: 1490850
  • 2 månader sedan
  • 96 Visningar
  • 0 Favoritmarkeringar
Inget pris

  • Inriktning:
    Dressyr, Hoppning
  • Mankhöjd:
    150 cm

Hej!
Mitt namn är izabelle, jag är 17 år och går 2an på gymnasiet.
Går på strömma naturbruksgymnasium med inriktning häst så rider en del i skolan men även på helgerna på medryttare hästar men söker nu en ny medryttare häst.
Jag har börjat hoppa och träna dressyr en del nu men är fortfarande nybörjare men en ganska bra nybörjare som lär sig fort och vill utvecklas.
Har praktiserat i många stall och ridit många olika hästar sen några år tillbaka, så vet vad jag gör och gör det med kärlek :)
Kan endast ta hand om hästen/rida på helgerna eftersom jag bor på internat 5 dagar i veckan, de skulle kanske kunna funka med fredagar också och eventuellt onsdagar.
Min dröm är att utbilda mig till hippolog och arbeta som unghäst utbildare, för att kunna nå denna dröm så måste jag komma igång mer mer dressyr och hoppning och lära mig ännu mer utanför skolan.
Söker en snäll och rolig häst som gillar att hoppa, rida ut (som kan ridas ut själv helst men inget måste) och träna dressyr.
Betalar såklart en slant om det behövs :)

Hör av er till mig för mer frågor!

First ad
Kontakta annonsör

 Göteborg, Västra Götalands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad