Söker medryttarhäst!

 • Annonsid: 1502385
 • en månad sedan
 • 125 Visningar
 • 0 Favoritmarkeringar
1 kr


  Söker medryttarhäst!

  Hej, jag är en 17årig tjej som går andra året på gymnasiet som skulle älska att börja rida igen efter ett uppehåll på 3 år. Jag är en ansvarsfull, ordningsam och glad person som är arbetsvillig och tycker om att lära mig nya saker!

  Jag har ridit i cirka 7 år, både som medryttare och på ridskola, jag är en lugn ryttare som gillar allt när det kommer till ridningen. Jag söker en d-ponny eller en storhäst som jag kan hjälpa till att rida 1-2ggr i veckan! Gillar allt inom ridningen men har alltid haft ett litet större intresse för hoppning men tycker som sagt allt är kul.

  Jag söker inte en häst som jag kan tävla med utan främst en häst som jag kan hjälpa till att motionera och rida ut med, och kanske ta ett pass på banan de dagar ni inte hinner det.

  Är ca 165cm och bor i Bromma, så skulle helst vilja att man kan ta sig till stallet kommunalt då jag inte alltid har tillgång till bil. Hör av dig om det låter intressant!! ☺️

  First ad
  Kontakta annonsör

   Stockholm, Stockholms län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad