Söker medryttarhäst

 • Annonsid: 1518356
 • en månad sedan
 • 239 Visningar
 • 1 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Hej! Jag är en tjej på 17 år som älskar hästar! Jag söker just nu en häst att kunna få rida 1-2 dagar i veckan. Jag har ridit sedan jag var 8 år gammal. Jag red på ridskola i 8 år och nu det senaste året har jag ridit privat på en medryttarhäst, som jag red på i cirka 5 år. Jag vet alltså vilket ansvar jag ska ta de dagarna som jag rider hästen. Jag har även jobbat i stall på min förra ridskola under 3 år. I jobbet så ingick det att ta hand om alla hästar. Sist men inte minst har jag även suttit i ungdomsstyrelsen under 2 år på samma ridskola. Där fick vi fixa roliga dagar på ridskolan och ta hand om till exempel ponnyridningen ibland.

  Jag tar alltid hästens bästa i första hand! Mest gillar jag hoppningen och har hoppat runt 80-90 cm. Men dressyren är även också rolig tycker jag, och vill gärna utvecklas mer där!

  Jag ser helst att stallet ligger runt Billdal/sisjön, men kan även tänka mig att åka längre en så, och även i andra riktningar. Dock så måste det finnas bra bussförbindelser till stallet eftersom jag inte har körkort just nu och mina föräldrar kan inte alltid köra mig. Jag håller dock på att övningsköra och förhoppningsvis har jag körkort nästa sommar.
  Om detta låter intressant så tveka inte på att höra av dig så kan jag berätta mer om mig själv!

  Med vänliga hälsningar
  Johanna

  First ad
  Kontakta annonsör

   Göteborg, Västra Götalands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad