Söker medryttarhäst

 • Annonsid: 1553040
 • 3 månader sedan
 • 71 Visningar
 • 0 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Hej! Jag är 25 år och söker medryttarhäst i Göteborgsområdet eller strax utanför (max 45min bort, ex. Kungälv, nödinge m.m). Jag har bil. Tänkte ca 2 dagar i veckan och hjälper självklart till med stallsysslor.
  Jag är 165cm lång och väger som max 65kg. Jag har ridit i ca 10 år men haft uppehåll nu i några år men är mer än redo för att komma tillbaka till stallet och få in lite rutiner. Jag har mest ridit allround och Western, är inte intresserad av hoppning. Har även ridit in en del unghästar. Vill gärna rida ute i skogen men vill även träna upp lite tekniker igen också. Men jag gör mest detta för att få komma tillbaka till stallet och få in lite rutiner och komma upp på sadeln igen. Jag är tydlig och ansvarsfull i mitt ridande och sätter alltid hästen i första fokus. Vill lära känna hästen och skapa ett band. Känner du att detta låter intressant så hör gärna av dig till mig. Vet att det ligger ute många annonser men jag vill gärna ha en långvarig relation mellan mig och hästen och såklart sig själv, ett bra samarbete. Jag är även väldigt flexibel med dagar om det är vissa som passar bättre.

  First ad
  Kontakta annonsör

   Göteborg, Västra Götalands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad