❣️Söker medryttarhäst ❣️

 • Annonsid: 1711574
 • 4 månader sedan
 • 379 Visningar
 • 1 Favoritmarkeringar
1 kr


  Haloj!! Jag är en 12årig tjej som söker medryttarhäst.☺️
  Jag har ridit i 6år på ridskola (denna termin rider jag 2 ggr veckan annars en gång per vecka) och vill testa på att ha medryttarhäst. Jag är i stallet minst 2 ggr per vecka.

  Jag är typ 160 lång och väger ca 40 kg. Jag vill rida på medryttarhästen 1-2 dagar i veckan! Jag vill mest rida i hoppning då jag hoppat 70 cm men vill även testa på lite dressyr övningar och så klart rida ut. Om det är så att du bara söker en medryttare för skogsturer skulle det också gå (men helst inte).

  Att vara i stallet är bland det bästa jag vet inte bara att rida utan också mocka, fodra och fixa I ordning hästen. Som person är jag noggrann, bestämd och ger aldrig upp. En häst som passar mig bäst är snäll vid all hantering och inte är högre än 170 och inte lägre än 135. Inte längre bort än 20/30 min från Stockholm/Huddinge, ska helst gå att åka buss till stallet.

  Jag skulle vilja träna för tränare om det finns möjlighet och gärna åka på tävlingar i framtiden men är inte ett måste.

  Jag har inte unghäst vana eller islandhästvana. Hästen får inte kosta mer än 1000 kr. Mina föräldrar är inte så häst vana men kan grunderna. Jag har fler bilder/ filmer om så önskas.

  Om du tycker det här låter bra tveka inte, kontakta mig via meddelande och berätta lite kort om din häst och stallet hästen står på. Hoppas jag får just din häst som medryttarhäst!🥰

  //Doris

  First ad
  Kontakta annonsör

   Stockholm, Stockholms län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (2)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad