Söker medryttarhäst!

 • Annonsid: 1712595
 • 4 månader sedan
 • 443 Visningar
 • 0 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Medryttarhäst sökes!
  VAD: Söker en viktbärande storhäst alt. islandshäst.
  ORT: Västerort, Upplands väsby, Täby, Sollentuna, Kungsängen, Ekerö, Innerstan. Det måste gå att ta sig kommunalt till stallet, max 1,5 timme från Spånga.
  UPPLÄGG: 1-2 dagar i veckan, gärna möjlighet att rida mer under lov och sommaren och fortsätta fler dagar under hösten.
  ÖVRIGT:
  Hej! Jag heter Alice och fyller 16 år iår. Jag är 176 cm och väger ca 75 kg. Jag har ridit i ca 6,5 år på ridskola och har vart stallvärd på ridskolan i 2 år, jag tävlar i hoppning och Lc1 i dressyr. Jag har även varit medryttare innan på ett piggt och starkt travsto som jag red två gånger i veckan och jag hade allt ansvar med stallsysslor och ridning, så tidigare erfarenhet finns.
  Jag rider i en JS4 på ridskolan, där jobbar vi med att få hästarna i form och vi rider öppna och skänkelvikning. Jag rider också i en hoppgrupp där vi har olika övningar varje vecka. Jag rider flera olika hästar i nuläget som både kan vara starka och mer åt det sega hållet så jag har erfarenhet av både och och även hästar som kan vara lite busiga.

  Jag vill gärna variera min ridning med hoppning, dressyr, uteritter och kanske dagar med bara en promenad. Tävling är inget måste men det skulle vara roligt. Jag är erfaren att rida självständigt, jag är ansvarstagande och orädd. Jag har inget emot att göra stallsysslor. Jag vill alltid hästens bästa och jag älskar att vara i stallet❤️

  Skriv gärna på PM eller sms 0761954208 om det låter intressant! Kan också skicka filmer där jag rider på PM.
  Mvh Alice 🙂

  First ad
  Kontakta annonsör

   Stockholm, Stockholms län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad