Söker medryttarhäst :)

 • Annonsid: 1714230
 • 3 månader sedan
 • 118 Visningar
 • 0 Favoritmarkeringar
1 234 kr


  Jag heter Isolde och är 13 år. Jag skulle vara intresserad av att bli medryttare på en ponny eller liten häst någon gång i veckan. Jag rider alla gångarter, kan rida några lösgörande rörelser och börjar rida hästen i form. Jag är inte rädd för fart eller lite bus språng :)
  Jag är somsagt 13 år och 160 cm lång. Jag letar efter en häst över C-ponny som gillar att rida ut och eventuellt något pass på banan. Jag ställer gärna upp med stallsysslor och hoppar in när det behövs då jag är ledig mesta dels av veckan just nu.
  Ifall att du möjligtvis är intresserad och bor omkring Värmdö, Gustavsberg, Velamsund, Nacka eller en bit därifrån eller har frågor så kan ni kontakta mig här på Hästnet eller SMSa via mitt nummer 0704292008. Jag svarar inte vid samtal.
  Gärna att hästen står i ett stall relativt nära buss eller tåg station men inget måste. Priset kan diskuteras men inget över 1000kr/mån
  Hoppas vi hörs!
  //Mvh Isolde

  First ad
  Kontakta annonsör

    Stockholms län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad