SÖKER medryttarhäst 18 ÅR

 • Annonsid: 1454345
 • 3 månader sedan
 • 143 Visningar
 • 0 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Hejhej, jag är 18 år, går på ett gymnasium i borås med hästinriktning och rider där även på skoltid men även ridit på ridskola sen 2016, haft medryttarhäst.


  "Sammanfattning"
  Är 18 år, 162cm lång och jag Söker en framåt storhäst att rida allround men med ett intresse för hoppning, bussförbindelser är för tillfället ett måste. Betalar gärna en slant och hjälper gärna till i stallet.

  1.62m lång och lagom tung
  Jag söker en storhäst gärna över 160cm där det finns ett hoppintresse. Jag klarar av dressyren men anser mig inte kunna så pass att en dressyrhäst är något för mig. Jag arbetar mjukt men med tydliga hjälper och har inte något problem med pigga, heta eller tittiga hästar.
  Då jag ännu inte har körkort så söker jag ett ställe med bussförbindelser även om ja kan behöva gå en bit. Stallsysslor och liknande inget problem, betala en liten summa gör jag gärna men har inte allt för mycket pengar att röra mig med.
  Har ett fåtal nya ridvideor vid intresse
  UTGÅR RUNT BORÅS, ULRICEHAMN,LÄNGHEM

  First ad
  Kontakta annonsör

   Borås, Västra Götalands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad