Söker medryttarhäst i norrköping

 • Annonsid: 1372934
 • 2 månader sedan
 • 40 Visningar
 • 0 Favoritmarkeringar
Inget pris

 • Inriktning:
  Allround
 • Ras:
  Övriga
 • Mankhöjd:
  140 cm

Hej! Jag är en tolvårig tjej i Norrköping med hästar på hjärnan. Jag har varit intresserad av hästar så länge jag kan minnas och började på ridskola för ca 6 år sedan. Just nu ridet jag regelbundet 1 gång j veckan och jag känner att jag vill mer. Därför söker jag nu en medryttarhäst/ponny att rida ca 1-2 gånget i veckan. Jag är inte ute efter att nå dr högsta tävlingsnivåerna, jag klarar mig gott på att bara vara ”skogsmulle” om man säger så, även om det självklart skulle vara roligt att tävla också.

Jag är ca 160 lång så helst inte en häst som är högre än det. (Undantag kan ske berornde på trygghet och ålder osv). Hästen ska vara lugn och relativt trygg, ingen unghäst helst. Vill som sagt bara ha ett par mysiga turer i skogen då det inte finns någon skog i närheten av mitt ridskolestall.

Jag skulle eventuellt även kunna ta hand om en del stallsysslor under dagen/dagarna då jag ridet, detta kan vi komma överens om.

Det ska gå att ta sig till stallet med buss och max 20 minuter med bil. Det bör också finnas hästkunniga där då jag inte alltid kan ha med mig min hästkunniga förälder pga utomlandsarbete.

Om jag låter som något som passar dig och din häst så tycker jag att du ska galoppera till din mail och maila mig, sarahljj27@gmail.com för då blir jag riktigt gnäggit glad! Tack.
/Sarah

First ad
Kontakta annonsör

 Norrköping, Östergötlands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad