Söker medryttarhäst i Sthlm

 • Annonsid: 1358227
 • 3 månader sedan
 • 48 Visningar
 • 0 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Hej,

  Jag är en tjej på 16 år som ridit i cirka 8 år och har goda rid- och hästkunskaper. Jag rider just nu bara 1 gång i veckan på ridskola och söker därför en medryttarhäst, som jag kan utvecklas med. Jag vill framför allt kunna rida lite extra men också ha kul såklart. Dock har inte haft en medryttarhäst innan men jag är driven och försöker alltid mitt bästa. Det bästa skulle vara om du fanns nära mig då jag endast har moped som jag inte kan köra på vintern. Bor på Lidingö men centrala Stockholm kan också fungera.

  Jag är 164cm lång och väger cirka 46kg. Jag söker en C-ponny till D-ponny men det spelar egentligen inte sådan stor roll. Gärna en ponny som är åt det hetare hållet men allting fungerar! Vill gärna kunna hoppa med hästen men dressyr samt uteritter klagar jag inte på! Jag har ridit ut med häst många gånger förut och vet vad som gäller.

  Jag skulle beskriva mig själv som en lugn ryttare. Jag är stilla och mjuk i handen och ger eftergift i hoppningen. Jag är mjuk i sadeln och kan vara väldigt försiktig med skänklarna om det gäller en känslig häst. Jag kan rida i alla 3 gångarter, framdelsvändning och sedan har jag arbetat en del med skänkelvikning och bakdelsvändning. Jag har inte fått hoppa särskilt högt på ridskolan då de är ridskolehästar men jag skulle jättegärna vilja få testa o hoppa lite högre hinder.

  Om du vill ha mer information eller är intresserad är det bara att höra av dig!

  First ad
  Kontakta annonsör

   Lidingö, Stockholms län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad