Söker medryttarhäst norr om StockholmGold

  • Annonsid: 1478427
  • en månad sedan
  • 298 Visningar
  • 3 Favoritmarkeringar
Inget pris

  • Mankhöjd:
    cm

OM MIG
Jag heter Zoi och går i åttan. Min nuvarande medryttarhäst har tyvärr blivit såld så nu söker jag en ny mysig kompis att rida och ta hand om
2-4 gånger i veckan. Jag gör självklart även stallsysslor och mina föräldrar hjälper till med det om det behövs samt skjutsar.
Stall Lilla Rörby är en gallopinriktad ridskola med pigga och busiga hästar där jag ridit i 7 år. Jag tar dock inte galopplektioner utan rider allround. Som person är jag lugn, glad och ansvarsfull. Jag är pålitlig, så du kan vara säker på att jag håller de dagar vi bestämmer.

Hoppning tycker jag är roligt, jag hoppar idag 75 cm, och det är något jag gärna skulle vilja utveckla mer. Därför skulle det vara ett extra plus om jag får ta hopplektioner med din häst men det är absolut inget krav. Jag tycker mycket om att rida ut, både barbacka och med sadel, och älskar att mysa med hästen och lägger mycket tid på att bygga en bra relation med den.

SÖKER
Jag söker en D-ponny eller häst norr om Stockholm att vara medryttare på. Gärna i Täby, Vallentuna, Åkersberga, Upplands Väsby eller Sollentuna. Jag är 163 cm lång och väger ca 50 kilo. Din häst får gärna vara pigg, hoppglad och personlig.

Hör gärna av dig till mig och berätta om din häst, dagar och ersättning du vill ha.

Hoppas vi hörs!

First ad
Kontakta annonsör

  Stockholms län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad