Söker medryttarhäst runt Staffanstorp☺️

 • Annonsid: 1573027
 • 14 dagar sedan
 • 114 Visningar
 • 1 Favoritmarkeringar
1 kr


  Hej, mitt namn är Stella. Jag är 14 år, 15 i december och är ca 160cm lång. Jag söker en häst att pyssla om på fritiden rund Staffanstorp 1-2 gånger i veckan. Jag har möjlighet att bli körd och att ha vuxen med mig.

  Jag har ridit på ridskola i ca 6år. Jag rider fortfarande på ridskola 1 gång i veckan. Jag är mest intresserad av hoppning men även dressyr. Jag har tävlat Lätt C program och tävlat banna upp till 70cm någon enstaka gång. Jag är oftast mjuk i handen men kan hända att jag blir lite hård. Jag har lätt att ta emot och lära mig nya saker☺️. Jag har ridit allt från c-ponny till en liten storhäst.

  Jag söker främst en häst jag kan utvecklas tillsammans med, spelar ingen roll om det är en ponny eller liten storhäst. Det hade varit kul om man kunde komma ut på små tävlingar lite längre fram men gör absolut inget om det inte skulle vara intressant med tävlingar.
  Jag hjälper Järna till men andra stallsysslor som att mocka mm.

  Hör Järna av dig om jag låter intressant eller om du vill ha en video på när jag rider☺️// Stella

  First ad
  Kontakta annonsör

   Staffanstorp, Skåne län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad