Söker medryttarponny/storhäst

  • Annonsid: 1501201
  • 2 månader sedan
  • 94 Visningar
  • 1 Favoritmarkeringar
Inget pris

  • Inriktning:
    Fälttävlan, Dressyr, Allround, Hoppning

Hej mitt namn är Evelina Jansson, jag är 15 år och har tre egna hästar varav en är ridhäst, en pensionär och en 3 åring. Jag söker nu en bästa jag kan rida och håll igen då min ponny är lite skadad och kan tyvärr inte ridas. Vill helst ha en häst/pony att rida främst året ut även under vintern då min ponny har vintervila ist för sommarvila. Jag har ridit hela mitt liv och hållt igång med att rida min och andras hästar det senaste året främst. Är främst hoppinriktad men dressyr och bara uteritter är även kul. Kan rida allt ifrån unghäst till gamlingar, allt är intressant för att hålla igång och lära mig mer. Även en häst att tävla lite sedan våren 2021 är intressant.
Jag bor i Kulltorp och har am körkort så kan ta mig lite vart som, helst inom gnosjö, gislaved eller Värnamo kommun. Så behöver du hjälp med din häst/ponny nån gång i veckan eller bara lite då och då hör gärna av dig, hjälper gärna till.
Ifall jag inte svarar inom 24h här så hör av dig till mitt nummer: 0702817579

First ad
Kontakta annonsör

 Kulltorp, Jönköpings län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad