söker mer timmar som ridlärare

  • Annonsid: 1475658
  • en månad sedan
  • 40 Visningar
  • 0 Favoritmarkeringar
Inget pris

  • Typ:
    Anställning

Jag söker mer timmar som ridlärare/fridtidslärare/kontoret. Idag har jag några timmar på en ridskola, men jag behöver flera dagar och timmar. Jag är en mkt omtyckt ridlärare och är duktig pedagog. Jag rider gärna ut så mkt det går, men även låter eleverna få hoppa lite terränghinder om det finns,blandat med dressyr,markarbete och hoppning. Jag håller till just nu i sthlm, men är flyttbara för rätt anställning. Förutom undervisa vardagliga ridlektionerna, så håller jag gärna kurser, privatlektioner,jobbar gärna på kontoret osv. Jag är duktig på tömköra och lär gärna ut det i kurser och på teorier, finns det körda hästar så lär jag gärna ut grunderna i körning. Jag jobbar för mjuk ridning och hästhantering, att få eleverna att förstå hästarna.
Maila mig nedan ditt telefon nr, så ringer jag upp så fort jag kan, och även mailar över mitt cv och dom utbildningar jag har.
Hälsningar
Camilla Engström

First ad
Kontakta annonsör

  Sverige


Fler annonser från säljaren (2)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad