Söker min nya bästa vän

  • Annonsid: 1747286
  • 22 dagar sedan
  • 148 Visningar
  • 3 Favoritmarkeringar
40 000 kr

  • Kön:
    Valack

Hej, jag söker efter min nya bästa vän, en snäll och trygg helst valack runt ca 137- 148 cm. Ca 10-20 år. Trafiksäker, lugnt och pålitlig.

Hej, mitt namn är Ida Suominen och jag är 26 år, väger 60kg och är 162 cm. Jag har nyligen sagt hejdå till min första ponny och söker efter min nya bästa vän, en häst som skulle uppskatta härliga ridturer i skog och mark, skritta runt på alla fina landsvägarna här och ta en travstund på skogsstigen eller galoppsträcka längst ängarna. Ett pass på banan funkar också om det uppskattas men absolut inget måste för min del. En bästa vän att pyssla om, mysa och promenera med.

Det jag kan erbjuda är ett sista hem, det finns både en stor och härlig lösdrift med ordentligt skydd för alla väder eller om så önskas, en mysig box om nätterna och lång utevistelse om dagarna i stora sköna hagar. Det finns bara snälla häst kompisar och ännu snällare hästägaren här på ett mindre privat stall. Jag har massor av tid att ge och ordnad ekonomi.

Jag bor i Stockholm men har möjlighet att åka en bit för rätt häst.

First ad
Kontakta annonsör

 Stockholm, Stockholms län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad