Söker mindre ponny , som sommarhäst, köp eller foder

 • Annonsid: 1567143
 • 25 dagar sedan
 • 50 Visningar
 • 0 Favoritmarkeringar
1 kr


  Hej!
  Vi söker en ny kär vän till familjen. Vi har god hästvana och har idag tre hästar på gården. Min dotter har en connemara som hon tränar och tävlar, vi har en äldre hannoveranare som jag rider och tränar sen har vi en gammal dam som vi tömkör och bara skämmer bort.

  Vi letar efter en liten stjärna som sonen i familjen kan få rida och pyssla med. Han börjar bli redo att få mysa med en minde ponny så att även han kan följa med ut på tur. Det skulle även vara roligt att få ut och köra lite vagn igen.

  Så lite om vad vi kan erbjuda. Vi har en mindre hästgård utanför Karlskrona. I dag har vi tre hästar på gården, men plats för fyra. Vi har stora boxar i ett ljust och luftigt stall. Hästarna går i stora hagar, ca 5 ha, så det finns gott utrymme för lek och rörelse:)
  Jag, mamman i familjen, har god hästvana, har haft egna hästar i ca 20 år.
  Hästarna är verkligen en stor del av vår tid och familj så det är viktigt att vi hittar en ny vän som trivs hos oss och som vi trivs tillammans med.

  Om det vi har att erbjuda låter intressant så får du gärna höra av dig så vi kan prata mer!

  Hälsningar
  Maria med familj

  First ad
  Kontakta annonsör

    Blekinge län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad