Söker ny familjemedlemSilver

  • Annonsid: 1541412
  • 8 dagar sedan
  • 851 Visningar
  • 11 Favoritmarkeringar
Inget pris

  • Kön:
    Valack

Mitt namn är Louise och har haft egen häst under 20 år innan jag hade ett upphåll medan mina barn var små. Jag, min man och våra två barn köpte i somras en liten hästgård där vi nu har förverkligat vår lilla dröm med att kunnat skaffa egna hästar som går precis utanför vår tomt. Vi har byggt nya boxar som mäter strax över 4 x 4 meter med pelletsbäddar. För tillfället delar jag och min dotter som fyller 13år på en welsh partbred som vi köpte i somras men vår förhoppning är att vi ska kunna rida tillsammans på var sin häst/ponny.

Jag letar nu därför efter en valack på cirka 150-170 cm. Ålder mellan 6-14 år. Det är viktigt att den är snäll i hantering samt snäll mot andra hästar i hagen då vi gärna vill att dom ska kunna gå tillsammans. Önskar en häst som har minst grundutbildning i både dressyr och hoppning men gör inget om den har lite kvar att lära. Kan tänka mig en "projekthäst" så länge den inte bockar eller är flyktbenägen. Det är bra om hästen vi köper klarar av att vara själv en stund i antingen hage eller box då vi har med vår ponny till ridskolan en dag i veckan. Vi önskar en häst utan skadehistorik eller fång. Vi kan tänka oss en importhäst men vi önskar då att den som säljer den har haft den minst ett år så vi kan vara säkra på hur den fungerar i vardagliga situationer.

Vi kan således erbjuda plats på liten hästgård med 5 stora boxar i lugnt stall. Egetslaget hö och stora hagar med vindskydd. Vi kommer rida omväxlande med dressyr och hoppning på bana men framförallt mycket uteritter.

Har du valacken vi söker får du gärna höra av dig. Jag svarar gärna på frågor och skickar bilder på hagar, boxat eller liknande om så önskas. Vi bor strax utanför skövde och önskar hitta en häst som inte står allt för långt bort men för rätt häst är vi beredda att åka en bit alternativt att det är ok att den hämtas upp med av transportfirma. Har en maxbudget på runt 150.000 :- och önskar då helst att sadel ska ingå i köpet.

First ad
Kontakta annonsör

 Skövde, Västra Götalands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad