Söker ponny för mys, uteritter, NH

 • Annonsid: 1754782
 • 2 månader sedan
 • 138 Visningar
 • 3 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Hej jag heter Bonnie, är 12 (fyller 13 i år) och 157 cm lång. Jag söker en ponny för framförallt mys, uteritter, NH, frihetsdressyr men skulle såklart vara väldigt kul om jag kunde utvecklas i dressyr och hoppning.

  Jag har ridit i 5 år på ridskola och lite privat. Jag rider 2 gånger i veckan, dressyr en dag och hoppning en dag. Jag har tävlat LD (B-ponny) i hoppning och LC:1 i dressyr men tränar högre nivå. Jag är väldigt van med hästar med mycket humör som T.ex. bockar, vägrar gå fram mm. Är även van med heta/starka hästar. Jag har ridit väldigt mycket på en rätt känslig häst som behöver mycket ben och tydliga rörelser.

  Jag är väldigt noggrann när de gäller stallsysslor och tycker de bara är kul. I stallet jag rider på nu så hjälper jag ofta till med stallsysslor (hjälper även att rida ibland om de behövs). Jag är lugn och säker bland hästar.

  Om jag skulle få chansen att bli medryttare skulle jag först å främst försäkra mig om att hästen litar på mig och jag skulle börja långsamt. Lära känna den.

  Låter detta intressant? Isåfall får ni gärna höra av er här på Hästnet😃 De skulle vara en stor fördel för mig som medryttare om jag kunde ta mig till dig och din häst via kollektiv trafik (runt Huddinge området). Jag skulle kunna komma 1-2 dagar i veckan.

  Mvh Bonnie🤗

  First ad
  Kontakta annonsör

   Huddinge, Stockholms län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad