Söker ponny/häst att rida

  • Annonsid: 1466893
  • 2 månader sedan
  • 118 Visningar
  • 4 Favoritmarkeringar
Inget pris

  • Inriktning:
    Allround, Hoppning

Hej! Jag är en 19-årig tjej söker efter en ponny eller storhäst att hjälpa till med. Eftersom jag är 157 cm och väger runt 45 kg kan jag rida allt från maxad B till storhäst. Jag söker en rolig, gärna lite piggare häst att hjälpa till med, en utmaning är inget problem. Jag har vana av både svårt och heta hästar och det brukar inte vara något problem.

Har haft egen ponny sen jag var 12 och har tävlat upp till LB i hoppning, alltid med stadiga resultat på ponnysarna. Har även bott på egen gård så har stor hästvana. Tidigare har jag även både lånat ponnyer och tränat åt andra med bra referenser och varit medryttare. Men jag älskar också att rida ut och att rida dressyr, att få hoppa är absolut inget krav men det vore väldigt roligt. Som ryttare är jag lugn men orädd och alltid väldigt mjuk och följsam. Kan även tänka mig att hjälpa till med träning/tävling till försäljning av ponny om det skulle vara intressant.

Bor i Göteborg och håller på att ta körkort.
Hör av er vid intresse!
Mvh Felicia

First ad
Kontakta annonsör

 Göteborg, Västra Götalands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad