Söker ponny/häst för långsiktig vardag/träning/tävling

  • Annonsid: 1348810
  • 2 månader sedan
  • 58 Visningar
  • 1 Favoritmarkeringar
Inget pris

Nu letar jag efter en D-ponny eller liten stor häst att bli bästis och äventyra med!

Jag har tidigare ridit på unghästverksamhet i många år och således ridit in, tränat och tävlat många olika typer av hästar, där framför allt ponnysar legat mig varmt om hjärtat.
Jag bedriver sedan ett par år tillbaka eget stall samt småskalig verksamhet för barn och shetlandsponnyer. Då jag haft otursår med egen häst och nyligen sålt min ponny saknar jag den egna ridningen och allt vad det innebär.

Jag hyr ett lugnt och öppet trivsamt stall på gård med ridhus, paddock och långa fina ridvägar. Jag rider dressyr, hoppning och terräng och tävlar likgärna blandat. Ridningen är varierad och med andra träningsformer som stärker bandet och är motivationshöjande för både häst och ryttare i vardagen.
För mig spelar utbildningsnivån ingen större roll så länge hästen i fråga har möjlighet att möta mitt intresse. Har du eller vet du något som vill bli min nya varje-dag hjälte? 🦄
Hör av dig så berättar jag gärna mer! 😄

Obs ej hingst av intresse! Mvh Carolina Stall Willig

First ad
Kontakta annonsör

 Götene, Västra Götalands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad