Söker rutinerad pålitlig medryttare

  • Annonsid: 1364360
  • 5 dagar sedan
  • 60 Visningar
  • 0 Favoritmarkeringar
100 kr

Hej! Då jag fått hem min häst igen och har fått barn så räcker inte tiden riktigt till, så söker nu med ljus och lykta efter en erfaren, orädd och pålitlig medryttare runt om Växjö/Alvesta

En halvblodsvalack född 07 som inte alltid har alla hovar i marken. Han är supersnäll i ALL hantering men är den tuffare hästen i ridningen så behöver därav en tuff, erfaren och orädd ryttare men vinner man hans hjärta och reder ut honom uppsuttet är han en klippa och en bästa vän. Jag har haft honom sen han va 4 år. Han är en stor kille på 173 men inte den tyngre modellen utan rätt kort i kroppen och långa ben.
Han står i ett superfint privatstall utanför växjö mot Alvesta med fin ridbana, finns bra bussförbindelse ca 500m ifrån stallet.

Jag är väldigt mån om honom och att han tränas regelbundet. Tänker ev en liten summa som betalas av medryttaren, allt går att diskutera.

Har du frågor är du välkommen att höra av dig 🙂

First ad
Kontakta annonsör

 Växjö, Kronobergs län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad