Söker sällskap till magert bete juni-juli

 • Annonsid: 1564979
 • en månad sedan
 • 90 Visningar
 • 0 Favoritmarkeringar
123 kr


  Söker sällskap till betet 1 juni-11 juli med möjlighet till förlängning. Ogödslad och obetad ängsmark lämplig för lättfödd häst. 1 hektar med möjlighet att utöka ytterligare 1 hektar vid behov. Stängslas med eltråd.

  Min häst är en 12-årig okomplicerad islandsvalack, går ihop med alla. Jag är 33 år med bra hästvett och säkerhetstänk. På gården kommer min svägerska som är veterinär att bo över sommaren. Betet ligger i anslutning till bostadshuset så mycket tillsyn utlovas.

  Söker okomplicerad lättfödd häst som sällskap. Bonus om den kan ridas ett par dagar i veckan på lätta skogsturer av ridvan vuxen. Önskar du mer motion av hästen går det att lösa. Jag kan hämta och lämna din häst inom rimligt avstånd från Vissefjärda/Emmaboda i Småland (max 2 h enkel väg). Kör en dubbelaxlad säker transport i aluminium. Välkommen att höra av dig med frågor eller förslag!

  First ad
  Kontakta annonsör

   Vissefjärda, Kalmar län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (3)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad