Söker seriös medryttare/delfodervärd!

 • Annonsid: 1413978
 • 12 dagar sedan
 • 249 Visningar
 • 4 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Jag söker en duktig ryttare till min mysiga valack! Du ska helst vara minst 18 år och vilja ha en egen häst på deltid med allt vad det innebär. Att hästar kostar räknar jag med att du förstår. Det är självklart att du sköter och rider hästen utan en massa flams.
  Han är en stor kille på 175 cm ca och är 6 år.
  Du bör ha vana av att rida stora hästar då det är mycket häst!

  Han är hyfsat välutbildad trots att han inte är riden så jättemycket pga mina ryggproblem. Väldigt mycket hanterad från marken, väluppfostrad och lydig.
  Dressyrriden och flyttar lätt för skänkeln, lyhörd för sin ryttare och är arbetsglad med mycket motor.

  Jag har ridit mycket i skogen ensam på honom och det fungerar jättebra om man själv inte är tveksam. Han är lika trevlig om man rider i grupp med andra.
  Han älskar att hoppa, men jag har bara hoppat några få gånger med honom över låga hinder och han är främst en dressyrhäst. Vore dock roligt om du skulle vilja ta några skutt ibland!

  Han är väldigt snäll att hantera, älskar att bli borstad och gosad med. Kan stå stilla länge när man flätar manen, det är nog det mest mysiga han vet! Trots att han är snäll kan han ha dagar då han testar en, men han slutar direkt om man har nog med pondus att säga ifrån.

  Hör av dig om du har vad som krävs och tror att du passar som hans extra egna människa.

  First ad
  Kontakta annonsör

   Hallstahammar, Västmanlands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad