Söker snäll B-ponny

  • Annonsid: 1561240
  • en månad sedan
  • 187 Visningar
  • 4 Favoritmarkeringar
30 000 kr

  • Mankhöjd:
    120 cm
  • Födelseår:
    2010

Söker en snäll, trygg och trafiksäker B-ponny (eller stor A-ponny) för fritidsridning, främst i skogen, utflykter, skoj och mys. Ska även klara att ridas i paddock mellan varven och kunna ta några skutt. Behöver inte vara en hopptalang. Ska kunna ridas av min dotter som är 5 år samt min väninnans döttrar som är 5 och 8 år (5 åringarna behöver inte kunna klara den utan ledare direkt, men på sikt. 8-åringen ska kunna rida den i alla gångarter ganska omgående). Alla barnen har viss ridvana men assisteras utifrån situation och behov. Ska kunna gå som handhäst med och utan ryttare. Ålder gärna mellan 8-15 år. Helst valack men sto är också okej.

Erbjuds: hem med två snälla Islandshästar som helst går på lösdrift året runt. Möjlighet att stå på box vid dåligt väder men stor ligghall finns också. Stora hagar, möjlighet att gå i hage utan bete på sommaren om den är mycket lättfödd. Mina islänningar går ca 5-6 timmar på bete per dygn på sommaren och resten av tiden i hage utan bete.
Mycket kärlek av tre fina ridtjejer, de rider även mina islänningar men behöver en ponny som är mer lagom i storlek och med mindre motor. Just nu har de en 25-årigt Islandssto som bara klarar ridning i skritt. Tidigare hade vi världens underbaraste shettis som blev akut sjuk tyvärr.
Vi har inte bråttom att köpa, viktigast att det blir rätt

Jag har 25 års erfarenhet av hästar och har egen liten gård. Bra veterinär och hovslagare och är noggrann i skötseln av hästarna.

Budget 20 000- 40 000 kr

First ad
Kontakta annonsör

 Hedemora, Dalarnas län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad