Söker snäll barnponny

  • Annonsid: 1495082
  • 2 månader sedan
  • 103 Visningar
  • 1 Favoritmarkeringar
1 234 kr

  • Inriktning:
    Körning, Hoppning, Dressyr, Fälttävlan, Allround
  • Ras:
    Shetlandsponny

Vi söker en shettis (eller liknande storlek på ponny) som ska fungera som barn-/körponny. Vi bor på en liten gård utanför söderköping och jag har själv ett halvblod och så har vi några inackorderade.
Jag söker en shettis som är inkörd så vi kan ut och köra mycket som komplement till dotterns ridning. Dessutom vill jag att ponnyn ska vara inriden (åtminstone insutten).

Jag söker en ponny som är mellan 3 och 15 år, ej hingst. Ponnyn ska vara snäll och trygg. Bör vara trafiksäker och tycka om att bli ompysslad och aktiveras. Helst ingen minishettis utan gärna minst 90cm i mkh så barnen kan ha glädje av den under längre tid. Inriden och inkörd, men behöver inte vara utbildad. Ingen känd fång eller eksem häst. Gärna inom rimligt avstånd, (Östergötland och angränsande län)

Vad vi erbjuder:
Långvarigt hem med mycket utevistelse tillsammans med kompisar. Mycket hästvana finns och ponnyn kommer få mycket pyssel och kärlek, av både vuxna och barn. Aktivering genom körning och annat arbete från marken, då barnridningen inte riktigt räcker till.

Om du har en ponny som du tror passar oss, skicka gärna ett meddelande med en beskrivning.

First ad
Kontakta annonsör

 Söderköping, Östergötlands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (2)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad