Söker snäll läromästare och bästa vän ⭐

  • Annonsid: 1756028
  • 2 månader sedan
  • 148 Visningar
  • 2 Favoritmarkeringar
Inget pris

  • Inriktning:
    Allround

Jag söker en liten häst eller en stor maxad D-ponny som kan bära upp långa ryttare till min 14 åriga dotter. Helst en valack mellan 8 och 14 år. Vi har haft 2 egna ponnyer så hästvana finns. Hästen kommer bo i ett litet stall med tre boxar, stor hage, många ridvägar och nära till ridanläggning där dottern kommer rida för tränare.

Vi letar efter en snäll läromästare och bästa vän som dottern kan utvecklas med och så småningom börja tävla lite smått med. En allround häst som gillar att hoppa men även ett dressyrpass i paddocken. Hästen får gärna ha egen motor men med tydlig broms. Den ska va snäll i all hantering såsom lasta, sko, klippa os.v.

En häst hos är en självklar familjemedlem. Vi sätter hästen i första rummet, kommer regelbundet bli genomgången av equiterapeut, få väl uträknad foderstat, riden varierat i skog och på bana. Vi är väldigt måna om att hästen har det bra.

Har ni någon ni tror skulle passa tveka inte att höra av er. Vi finns i Karlskrona. Referenser finns.

Max 100 tusen

Första kontakt sker via hästnet 😊

First ad
Kontakta annonsör

  Blekinge län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad