Söker SNÄLL och barnvänlig a eller b ponny

  • Annonsid: 1572549
  • 15 dagar sedan
  • 152 Visningar
  • 0 Favoritmarkeringar
Inget pris

  • Inriktning:
    Allround

Dottern på 3.5 år med hästvana söker nu en första egna ponny.
Vi bor på en egen gård i Lerum med nybyggt stall på ca 100kvm. Ponnyn kommer få en box på ca 12kvm, sällskap av en storhäst, daglig utevistelse så många timmar per dagar som möjligt, varierad träning och massvis av kärlek och närhet. Bild nr tre visar vårt nybyggda stall som är klart för inflyttning om ca 3 veckor. Första boxen till höger på bilden är ponnyboxen, den har lägre dörr och vägg så att ponnyn ska kunna se ut, i boxen finns två öppningsbara fönster. Det kommer också föytta in en storhöst, ett sto i boxen bredvid.
I framtiden blir det ev 1-2 inackordeingar också, stallet har totalt 4 boxplatser spolspilta, foderkammare och sadelkammre samt loft.
Inga större krav kommer ställas på ponnyn då det mest kommer bli skogsturer och kanske nått enklare pass i paddocken då och då. Men det vi söker är en inriden ponny men utbildningsnivån är mindre viktigt bara den kan grunderna. Den ska vara frisk, sund och glad.
Söker en stor a eller liten b-ponny över 5 år gammal. Ras, kön, färg, ålder utbildningsnivå mm är mindre viktigt. Det viktigaste är att det är en supersnäll ponny som är trygg, glad, enkel, pålitlig och positiv. Det ska vara en ponny som gillar barn och som tycker om att bli ompysslad. En bra första ponny som hon kan lära sig på och ha roligt ihop med.
Har du en ponny som ska säljas som du tror passar? Hör gärna av dig! Vi bor strax utanför gbg men ha transport och kan åka långt för rätt ponny.
Kika gärna in vår insta om du vill veta mer om oss och vår gård #solskengården.

First ad
Kontakta annonsör

 Lerum, Västra Götalands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad