Söker sommar-häst/ponny

 • Annonsid: 1386900
 • 3 månader sedan
 • 86 Visningar
 • 0 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Hej!
  Jag är en tjej på 15år som söker en sommar häst. Jag har hållit på med hästar nästan hela mitt liv. Har även en hästkunnig mamma!
  Jag söker en ponny/häst som är minst C-ponny. Mina krav är att den ska vara inriden, ej konvaliset och önskas kunna rida pay and ride (LC program) och pay and jump 60-80cm eller liknande tävling.

  Boxplats finns, fina beteshagar, stall/hagkompisar, Ett litet mysigt stall med 6 boxplater. kommer in vid behov tex dåligt väder, för varmt väder och mycket insäkter, fina uteritts vägar, ridbana finns, har möjlighet att åka till ridhus och träna, galopp slinga finns även fält att rida på, möjlighet till att träna på terrängbana med tränare, finns tillgång till tränare i dressyr och hoppning m.m.

  Jag är väldigt mjuk när jag rider, har ridit många olika typer av hästar, stabil skänkel, passar med hästar som har egen motor, har även förståelse och erfarenhet stoiga ston.

  Önskas låna/hyra ponnyn ifrån maj-juni till augusti-september.

  Pm vid önskemål om ridfilmer

  Mvh
  Emma

  First ad
  Kontakta annonsör

    Södermanlands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (2)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad