Söker sommarhäst

  • Annonsid: 1571299
  • en månad sedan
  • 99 Visningar
  • 2 Favoritmarkeringar
Inget pris

  • Inriktning:
    Allround

Hej, jag heter Michelle och är 19 år gammal. Jag bor med min familj på Kungsholmen och går andra året på Mälardalens ridgymnasium där jag rider ett par dagar per vecka(hoppning och dressyr) samt hjälper till ibland på helger. Jag har ridit sedan jag var 10 så 9 år nu, tävlar lite klubbtävlingar 80-90cm och LC dressyr, tycker att hoppningen är roligast.
I sommar har jag ingenting planerat alls samt att våra hästar åker på sommarbete så tänker att det skulle vara väldigt roligt att ta hand om en häst att rida och sköta om då. Jag söker ett sto eller valack på ca 150-165cm(är själv 171cm och ca. 55kg) är van med både lite piggare samt långsammare hästar men söker framförallt någon som är lite mittemellan.
Hästen kommer förhoppningsvis att stå vid stallet på skolan, eller inom Stockholmsområdet, har ringt runt till lite olika stall som verkar bra. Med hästen tänkte jag sköta om och rida lite lättare pass på, lite skogsritter och någon hopplektion då och då.
Maila gärna om du har någon kompis som behöver tas hand om under sommaren,
Mvh Michelle🙈🐴

First ad
Kontakta annonsör

 Stockholm, Stockholms län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad