Söker sommarjobb med häst/gård/ridläger 2021!

 • Annonsid: 1542535
 • 3 månader sedan
 • 435 Visningar
 • 2 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Hejsan!
  (Det är jag till vänster på bilderna!)

  Jag är en 17 årig tjej som kommer från Vänersborg har ridit och har hästvana sen 9 år tillbaka. Jag är 178 cm lång. Jag rider ofta olika hästar och värderar starkt att lära känna hästarna jag jobbar med. Har gått på ridskola genom alla år och gör fortfarande. Men Hjälper till och sköter/rider min storasysters häst och andras där det behövs hjälp.
  Jag är en arbetsglad tjej som är snabblärd och gör de arbeten som ställs som krav, allt från att måla staketet eller mocka, samt fodra och borsta hästare eller hjälpa till med ridning om det behövs. Jag har inget problem med att utföra tyngre jobb.
  Så jag söker inte just enskilt en sommarhäst utan att arbete på en hästgård, och om ni har andra djur såsom kossor och grisar så är det inget problem att ta hand och hjälpa till med det, bara jag får en introduktion.
  Är även intressant att jobba på ridläger för de lite mindre eleverna om det behövs en extra ridläger ledare!
  Har ridit allt från det ganska unga hästarna till de äldre, så har ridit alla former av olika hästar. Allt från de pigga hetare till den tryggaste läromästaren. Har främst hoppat (ca. 1.20) och ridit lättare dressyr samt longerat, men även tömkört och ridit travhäst(kusk) 2 gånger. Berättar gärna mer om detta!

  Hjälper även gärna till med att ta hand om din häst (hästar) om det är promenader som gäller för tidigare eller nuvarande skador etc. eller lätt rehabilitering från marken. Samt skulle det vara endast barbacka ridning som gäller pga av olika händelser är det bara kul!
  Uteritter är något jag älskar och skulle det behövas klarar jag mig ute på egen hand.


  Så behöver ni en stall/gårdshjälpreda, hästvakt inför semestern, en sommar-hästskötare, hjälp i travstallet eller hjälp på ridlägret så är det bara att höra av sig!
  Så är inget problem samt arbetar gärna i ett stall där jag hjälper till i stallet/på gården och med alla hästarna samt övriga djur.
  Har tidigare erfarenheter av stall och gårdsarbete och men även att jobba med barn, hör gärna av er om ni behöver hjälp så delar jag gärna med mig av mina tidigare erfarenheter och mer info om mig själv.

  Jag har inget problem med att flytta till sommarjobbet bara det finns boende! Ersättning kan vi komma överens om när ni hör av er!
  Nummer utbyter jag gärna efter ni hört av er.

  First ad
  Kontakta annonsör

    Västra Götalands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (5)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad