Söker stor B eller C-ponnyvalack

  • Annonsid: 1731246
  • en månad sedan
  • 89 Visningar
  • 1 Favoritmarkeringar
Inget pris

  • Kön:
    Valack
  • Mankhöjd:
    cm

Söker en snäll, schysst och stabil ponny-valack, stor B eller C-ponny, till min 11-åriga dotter. Dottern är rätt liten för sin ålder (1,41 lång och väger 31 kg). Vi bor i södra Stockholm så det vore bra om ponnyn inte bor alltför långt ifrån Stockholm.

Vi söker en ponny som kan bli dotterns nya bästa kompis och som man kan göra det mesta med, dressyr, hoppning, ut i skogen (bra om det fungerar att rida ut utan sällskap av annan häst men självklart med sällskap av en människa), kanske bada med på sommaren och tolka efter på vintern. Ja lite allt möjligt. Ponnyn som vi söker ska vara okomplicerad. Den får gärna ha framåtbjudning men inte vara het och den ska ha en tydlig broms.

Dottern har ridit i 4 år. De första 3 åren på ridskola. Det senaste året hade vi först en ponny över sommaren och i höstas fick vi låna ett russ som vi måste lämna tillbaka nu i början av juni.

Gården som ponnyn kommer att bo på ligger i södra Stockholm, Huddinge. På gården står det 12 hästar, bara valacker, av olika storlek. Hästarna har lång daglig utevistelse. På sommaren går de på bete dygnet runt i stora sommarhagar. Gården ligger vid ett naturreservat så det finns fina ridvägar om knuten. Gården har också en upplyst ridbana och ett ridhus.

Vi kan erbjuda ett hem med mycket kärlek, mys och ompysslande i ett trevligt stall.
Både foderhäst och köp är intressant för oss.

Kontakta mig, Pernilla, på 070-7541920 eller pernilla.cuno@gmail.com

First ad
Kontakta annonsör

 Stockholm, Stockholms län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad