Söker tävlingskompis!

 • Annonsid: 1737717
 • 9 dagar sedan
 • 88 Visningar
 • 1 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Hej!
  Jag söker en foderhäst för träning och tävling, speciellt i hoppning. Letar efter någon som antingen vill ha ett långt samarbete med mig, men även kortare kan vara intressant.

  Jag är en 17 åring tjej, bosatt i Höör. Just nu pluggar jag till undersköterska och går andra året på gymnasiet i Osby. Jag är en glad, positiv, lösningsfokuserad, arbestvillig och hjälpsam person, med lätt för bra kontakt till både människor och hästar.

  Inom ridningen så har jag kommit förvånansvärt långt på kort tid. Men har inte bara varit enkelt, jag har lagt mycket arbete bakom det. Och har naturligtvis det mesta att tacka mina stötande tränare och alla möjliga hästar jag fått förmånen att träna på. Jag är ganska modig, men är inte dumdristig. I nuläget hoppar jag banor stabilt på lite över 1 meter och jobbar mig uppåt i höjd snabbt. I dressyren kan jag skänkelvikning, öppna/stänga och de vanliga basic grunderna. Jag har bra kapacitet inom dressyren också, men det är hoppningen jag brinner för. I dagsläget har jag en till två hoppträningar i veckan och minst en dressyrträning i månaden och rider mycket varierat under de andra dagarna.

  Jag har erfarenhet av massvis med olika hästar och ponnys, unghästar, busiga med väldigt mycket humör, sega som pigga. Detta har gjort mig väldigt duktig på att individanpassa min ridning till just den hästen jag sitter på. Att reglera min ridning för hästen jag sitter på har blivit en av mina största styrkor inom ridningen.

  Jag erbjuder ett litet mysigt stall där hästen kommer gå i lösdrift och vi har många kunniga tränare, hovslagare och veterinärer vid min sida som alltid stöttar och ställer upp. Jag och hästen kommer fokusera på hoppningen men dressyren är självklart viktig också. Mycket uteritter både med och utan sällskap för en bra varierad träning. Ett tillfälligt hem med överflödig kärlek, många äventyr och massvis mer.

  Vid fler frågor, referens och till exempel ridvideos får du gärna höra av dig. Så återkommer jag.


  Med vänliga hälsningar

  Jennie Jönsson

  First ad
  Kontakta annonsör

   Höör, Skåne län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad