Söker tränings och tävlingskompis

  • Annonsid: 1317612
  • en månad sedan
  • 84 Visningar
  • 1 följare
Inget pris
Sammanfattning
  • Kön:
    Valack

Hej! Jag är en tjej på 19 år som nu söker en häst att ha roligt med. Jag bor på en gård 3 mil utanför Halmstad. På gården har vi diverse olika djur såsom hästar. Jag har alltid varit omgiven av hästar och har ridit sen jag var ganska liten. Jag är väldigt mån om de djuren vi har och ser alltid till att djuren har det så bra som möjligt. Hemma på gården går just nu 4 hästar. Här finns både stall och ligghall, så det finns möjlighet att både stalla in eller låta hästarna gå på lösdrift. Vi har stora hagar och hästarna får mycket utevistelse året runt. Vi har egen ridbana och många ridvägar i skogen. Tränar regelbundet för tränare i både hoppning och dressyr.

Jag hade innan en nordsvensk ponny som vi dessvärre fick ta bort nu under våren. Honom tränade och tävlade jag i både dressyr och hoppning, men då jag är 19 år och vill fortsätta tävla lite (både hoppning och dressyr) så söker jag nu en större häst. Då jag främst i flera år ridit min ponny som var en väldigt trygg individ så söker jag en häst med bra temperament, som är lugn och snäll i både hantering och ridning. Kan vara mellan 155-165 och gärna något grövre i modellen. Kan vara korsning och då gärna med en ras som är cool i temperamentet, ex. nordsvensk brukshäst. Behöver inte vara super utbildad utan huvudsaken är att hästen är lugn och trygg, ska passa som första storhäst. Helst sto eller valack.
Min budget ligger på 70 000kr.

Har ni en häst som passar in på beskrivningen och tycker att jag låter rätt för den, tveka inte att höra av er.
Ridfilmer finns vid intresse.

First ad
Kontakta annonsör

 Oskarström, Hallands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (2)

Digitalt köpekontraktNy!
Färdigfyllt köpekontrakt med digital signering!
Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad