Söker träningskompis / bästa vän

 • Annonsid: 1733605
 • 22 dagar sedan
 • 205 Visningar
 • 3 Favoritmarkeringar
Inget pris

 • Inriktning:
  Allround
 • Dressyrnivå:
  Lätt C
 • Hoppnivå:
  80 cm
 • Mankhöjd:
  140 cm

Sorgen är stor när vi inser att ponnyn dottern har idag på foder är fantastisk på ALLA vis men hon är för stor för honom. Därför måste vi leta vidare efter en större kopia av honom. Och hans nya hem är redan utsett.
Söker en C el D ponny på foder först, Ev senare köp vid rätt prisklass och ponny. Snäll med egen motor. Ingen tävlingsmaskin utan en stadig och trygg vän som hon kan göra allt med. Åka på ridläger, rida i skogen med kompisar, träna på träningar och börja tävla lokalt på låg höjd (LD-LC) någon gång i månaden. Ska snart starta sin första lokala på LE-LD nivå.
Dottern tycker hoppning är det roligaste , men vi rider mkt varierat i skogen och i paddock. Tränar både markarbete, hoppning och WE för instruktör.
Dottern har ridit till och från i flera år ( är11 år ) men först nu fastnat och vill ha egen häst tack vare ponnyn hon har idag. Vi har eget stall med 4 hästar, större syskon tävlar allt från lokalt upp till MSV hoppning. Mamma (jag) är uppfödd med hästar och alltid haft egen häst och tävlat på elitnivå. Utevistelse från 6.30-20 om väder o vind tillåter. Sommarbete från Maj-Sep. De lever hästliv trots att de kallas för "tävlingshästar".

Större syskon kan hjälpa till att rida igenom då och då om det behövs. Dottern är av de försiktigare slaget så ingen ponny som har som hobby att busa och bocka. Någon gång av glädje är helt ok! Hellre en framåt häst än en seg kolaponny.
Bor i Blekinge/ Olofström , men kan absolut köra en bit för rätt ponny och förutsättningar.

First ad
Kontakta annonsör

 Olofström, Blekinge län, Sverige


Fler annonser från säljaren (4)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad