🐴Söker en trevlig häst🐴

  • Annonsid: 1326885
  • en månad sedan
  • 400 Visningar
  • 6 följare
Inget pris
Sammanfattning
  • Kön:
    Valack
  • Mankhöjd (cm):
    150

Nu när dottern skaffat häst känner jag att det är min tur.

Jag är 32 år och har ridit från och till hela mitt liv. Älskar att komma ut i naturen och även hoppa en del. Spenderar varje dag i stallet med dottern och min blivande häst kommer få massor med kärlek och komma ut i naturen. Dottern tävlar och tränas i hoppning (mitt mål är absolut inte att tävla) och vill gärna ha en häst som kan haka på under träningen. Stallet ligger 10 min ifrån oss och där finns plats för 5 hästar - alltså ett litet mysigt stall.

Det jag söker är en trafiksäker och stabil viktbärande valack med ca 150 cm i mankhöjd (pga stallets takhöjd) En häst som gillar natur men det är ett stort plus om den även vill hoppa lite hinder. Vore även guld om dottern på snart 9 kan rida honom (hon är iofs betydligt bättre än mig i ridning) Den häst som hamnar hos oss kommer stanna hos oss - vi älskar våra djur för mycket för att inte låta dom bli gamla med oss.

Jag finns i Borås och berättar gärna mer om det är något du vill veta. Har du min framtida bästa vän?

First ad
Kontakta annonsör
Liza Good

 Borås, Västra Götalands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Digitalt köpekontraktNy!
Färdigfyllt köpekontrakt med digital signering!
Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad