Söker trygg, stabil och viktbärande häst

  • Annonsid: 1362030
  • 11 dagar sedan
  • 47 Visningar
  • 1 Favoritmarkeringar
Inget pris

Jag och min 17-åriga dotter söker en trygg, stabil och viktbärande häst. Jag vill gärna kunna träffa hästen några gånger eller ha den på prov ett kort tag om det är möjligt eftersom vi söker en vän för livet och det är viktigt att vi passar för varandra. Min förra häst betydde allt för mig och jag längtar nu efter att få lära känna en ny vän att skapa en djup och långvarig relation med.
Hästen vi söker är egentligen en typisk ridskolehäst, som kan lite av varje och är trygg i sig själv. Vi vill framförallt rida dressyr i lätta klasser och skogsridning. Jag vill också gärna träna lite we, tömköra, rida centrerad ridning och naturdressyr. Men också pyssla massor och bara vara.
Sto eller valack spelar ingen roll och priset vi kan betala ligger på runt 65 000 kronor. Hästen behöver vara så där runt 158-168 cm samt frisk och försäkrad. Åldern skulle kunna vara någonstans mellan 7-12 år.
Skicka gärna ett meddelande här eftersom jag på grund av mitt jobb kan ha svårt att svara i telefon. Det går också bra att skicka ett sms så hör jag av mig så snart jag kan. Jag hoppas att hästen vi söker finns därute någonstans.

First ad
Kontakta annonsör

 Ljungskile, Västra Götalands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (5)

Digitalt köpekontraktNy!
Färdigfyllt köpekontrakt med digital signering!
Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad