Söker trygg valack

  • Annonsid: 1581800
  • 11 dagar sedan
  • 75 Visningar
  • 0 Favoritmarkeringar
50 000 kr

  • Kön:
    Valack

Nu känner våran familj oss redo för att skaffa en egen häst, kan min dröm bli sann?

Vi söker en häst som är stabil, har arbetsglädje, är trafiksäker, orädd, en häst som barnen och jag kan känna oss trygga på helt enkelt.

Vi är ute efter att ha en häst på hobbynivå, det ska vara roligt med häst. Att bara få ta en lång tur i skogen eller en tur på ridbanan utan krav.
Vi kommer inte sätta några höga mål, utan våran nyblivna häst ska få massa kärlek och bli ompysslad.

Jag har ridit sedan jag var liten (nu är jag 31år) på ridskola och även varit medryttare på olika hästar genom åren. Varken tävling eller nötande träning på ridbanan har intresserat mig och längtan efter en egen häst att ta hand om att komma ut i skog och mark med är nu en stor längtan, jag är inte intresserad av att bara vara en ridskoleelev eller medryttare längre och att mina döttrar som bor hos mig varannan vecka också ska få möjligheten att skritta runt och känna glädjen och lyckan från en häst. Att få bry sig om något som är ens egna!

Vi söker en valack på max 160 cm och ett rimligt pris. Önskan är ju även att sadel och nödvändig utrustning medföljer hästen.

Jag har varit och tittat på ett väldigt bra stall bara någon kilometer hemifrån, en stor lösdrift med stor hage med kuperad terräng där han kommer att gå med 4 andra valacker. I det stallet har man även tillgång till box. Finns en stor ridbana och långa ridleder precis utanför.

Hör gärna av dig om du har våran blivande drömhäst. Vi åker gärna en längre stund för rätt häst, om han orkar åka transport såklart!

First ad
Kontakta annonsör

 Katrineholm, Södermanlands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad