Söker två sommarhästar

 • Annonsid: 1523269
 • 3 månader sedan
 • 89 Visningar
 • 1 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Hej!

  Jag och min kompis på 14 och 15 år söker två sommarhästar sommaren 2021. Jag har ridit två år och hon 7 år och hon har egen häst (som tyvärr inte är ridbar pga skada). Ska vara C-ponny och uppåt. Dom skulle stå i ett lugnt litet stall utanför Skellefteå med ett sto och en valack. Finns jätte stora och fina hagar. Jag har hjälpt till där en del så vet vars allt ligger och känner både hästarna och ryttarna.

  Ska inte vara hingst då dom kommer att gå tillsammans med ett sto men valack eller sto spelar ingen roll. Skulle bara ridas I skog pga att det inte finns någon tillgång till varken ridbana eller ridhus. Vi vill ha dom ca 3 veckor så alltså inte hela sommaren. Vi vill helt enkelt ha en mysig sommar och inte hårda pass på banan utan mer som ett sommarlov ska vara med mysiga skritturer barbacka.

  Ska funka bra ihop med varandra och andra hästar och vara trafiksäkra. Utrustning ska medfölja. Vi ser gärna att de inte står allt för långt bort och inte är allt för dyra.

  Hör gärna av er om ni har några frågor eller hästar som vill ut på äventyr.

  First ad
  Kontakta annonsör

   Skellefteå, Västerbottens län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (2)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad