Söker två stallplatser i närheten av Askeröd

 • Annonsid: 1513811
 • 4 månader sedan
 • 129 Visningar
 • 1 Favoritmarkeringar
Inget pris


  På grund av flytt till årsskiftet så kollar jag lite vad det finns för stallplatser i närheten av ASKERÖD. Har två snälla ston, 15 och 8 år. Båda modell mindre storhäst (150-160 i mkh). Den ena rids aktivt medans den ena enbart går som sällskap pga skada. 8-åringen har tidigare haft fång så det måste gå att kunna anpassa hage efter det. Detta gör dessutom att hon ej kan gå på bete på sommaren och jag vill ej behöva flytta på henne den perioden.
  Alla insläpp/utsläpp och fordringar måste ingå då jag har ett jobb med mycket oregelbundna tider. Måste även gå att köpa till fullservice vissa dagar pga jobbet. Ser gärna att det går att köpa grovfoder och strö på plats, alternativt att det ingår i hyran. Vill gärna att det är separata hagar, mina kan dock gå tillsammans! Måste finnas ridbana med belysning, även ridhus är önskvärt men inget krav.
  Jag är ordningsam och håller det snyggt omkring mig. Följer gärna med på uteritter och anordnar aktiviteter (tar ut tränare, löshoppning osv.)
  Är öppen för förslag men är ingen miljonär 😉
  Har inte bråttom att flytta då det funkar att pendla till där jag står idag men vill ha dom närmre i framtiden då det i längden kommer bli för långt.

  Hör gärna av dig om du har något/vet något som kan passa. 😊

  Mvh Therese, Missie och Maddi.

  First ad
  Kontakta annonsör

   Askeröd, Skåne län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad