Söker vän för livet

 • Annonsid: 1468883
 • 2 månader sedan
 • 181 Visningar
 • 3 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Hej!
  Jag är en tjugoårig tjej som nu söker en egen häst och bästa vän för livet.

  Jag söker en stor häst, minst 160/165 centimeter. Gärna mellan 3-12 år. Jag har unghästvana. Kön spelar ingen roll. Får gärna vara åt det piggare hållet samt gilla att träna allsidigt allt från hoppning och dressyr till långa uteritter. Min tanke är att endast träna och eventuellt ställa upp i någon mindre klubbtävling om tillfälle ges, men jag söker ingen tävlingshäst, utan endast en bästa vän som är pigg på det mesta.

  Maxpris 60 000 kronor. Det jag kan erbjuda är ett kärleksfullt hem med mycket tid för hästen. Jag har drömt om häst länge och känner att jag nu är redo att ge allt och lite till för att min häst ska få det så bra som möjligt. Jag är beredd att åka en bit, allt i södra samt Mellansverige är av stort intresse. Jag är inte intresserad av att köpa för att sedan sälja vidare, jag vill ha en vän för livet. Låter detta intressant och om ni har hästen för mig så är ni mer än välkomna att kontakta mig!
  Tack på förhand.

  Mvh
  Maja Svensson

  First ad
  Kontakta annonsör

   Värnamo, Jönköpings län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad