Sökes

  • Annonsid: 1543922
  • en månad sedan
  • 91 Visningar
  • 2 Favoritmarkeringar
Inget pris

  • Mankhöjd:
    cm

Vi letar efter en maxad D-ponny alternativt häst dock ej över 155 cm i manken. Är till min dotter på snart 14 år som har ridvana sedan flera år tillbaks. Det vi söker är en trevlig och trygg häst både i hantering och ridning. "Lagom" motor i ridningen både på ridbana och i skogen då vi rider mycket ute i skog och mark behöver vi en trygg häst som även är trafiksäker. Vill att hästen ska vara relativt utbildad och vi är inte intresserade av unghästar utan ser att hästen bör vara mellan 8-10 år. Vår tanke är att det ska vara möjligt att komma ut på en del tävlingar men den kommer inte bli en ren tävlingsmaskin.

Vi bor på landet med eget stall och totalt 4 boxplatser. Erbjuder mycket utevistelse och god omvårdad med hästkompisar. Finns lång erfarenhet av hästar då jag har ridit i hela mitt liv.
Möjlighet att komma och provrida är ett krav så den ska finnas på rimligt avstånd.

Tror ni att ni har hästen för oss skicka gärna ett meddelande som första kontakt och berätta vad ni har och gärna någon film.

Prisidé ca. 65,000:- men kan tänkas ge något mer för rätt häst.

First ad
Kontakta annonsör

 Grönahög, Västra Götalands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad